29.3 C
Iași
miercuri, iulie 17, 2024

Surorile pierdute se reunesc după mai mult de 20 de ani: „Viitorul nostru este luminos”

Must Read

Brittanny Bigley și Amanda Stiles spun că nu au renunțat niciodată la speranța că se vor găsi reciproc.

Două surori care au fost separate de cand erau mici si s-au reunit dupa mai mult de două decenii vor sa inspire și pe alții să nu renunțe la cautari.

Brittanny Bigley, în vârstă de 31 de ani, și Amanda Stiles, în vârstă de 29 de ani, au fost plasate in asistență maternală când erau bebelusi. În cele din urmă au pierdut legătura în 1993, când tatăl biologic al lui Bigley a câștigat custodia asupra ei.

Ambele surori au spus că au continuat să crească știind că au o soră, dar mai multe obstacole au împiedicat reuniunea lor, inclusiv informații limitate de la adoptia închisă, o schimbare legală de nume, creșterea în diferite state și decesul tatălui lui Bigley.

Bigley a spus că norocul i s-a schimbat atunci când a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare care detaliază căutarea surorii sale. O fostă iubită a tatălui ei a văzut clipul și s-a oferit voluntar să ajute. A lucrat în sistemul de asistență maternală și a reușit să tragă niște sfori pentru a-i oferi lui Bigley piesa lipsă din puzzle – noul nume de familie al surorii sale.

Nu a durat mult până când Bigley a găsit-o pe Stiles pe Facebook. Dar, s-a apropiat cu prudență pentru că nu era sigură dacă Stiles știa că a fost adoptată.

Bigley a spus că a primit confirmarea de care avea nevoie când i-a trimis un mesaj lui Stiles și a întrebat-o dacă are o soră pe nume Brittanny. S-a dovedit că Stiles și mama ei o căutau pe Bigley în fiecare an, dar nu au putut găsi răspunsuri .

Cele doua surori au vorbit în mod regulat timp de un an înainte de a se întâlni personal în martie 2017.

Bigley, fiica ei și cea mai bună prietenă a ei, au călătorit în California din Saratoga Springs, Utah, pentru a o întâlni pe Stiles și iubitul ei.

„Singura modalitate de a descrie cu adevărat acea zi este să folosești cuvântul magic, pentru că exact așa a fost”, a declarat Stiles pentru FOX News.

Ea a continuat: „Acea primă îmbrățișare a fost ceva la ce nu am vrut niciodată să renunț și lacrimile au fost nesfârșite. Practic am făcut o scenă mare în fața unei cafenele unde oamenii se uitau în timp ce iubitul meu și cel mai bun prieten al ei ne filmau. ”

Bigley a adăugat că a găsit că reuniunea lor este o experiență „de nedescris” și „suprarealistă”.

 „Lacrimile tocmai au început să curgă. A fost îmbrățișarea pe care știu că am așteptat-o ​​amândoua foarte mult timp.”

Stiles a remarcat că ea și Bigley au o pasiune pentru machiaj și modă și au reușit să se lege de interesele lor comune.

„Avem trăsături faciale și corporale foarte similare, iar „estetica stilului ” nostru este practic aceeași”, a spus Stiles.

Alte trăsături pe care Bigley și Stiles le împărtășesc în ciuda separării lor sunt persistența și credința lor, au spus ele.

Ambele surori au spus că îndeamnă familiile separate care se află într-o situație similară să nu renunțe la găsirea unor rude pierdute de mult.

Bigley a spus că recomandă consultarea forumurilor dedicate găsirii de membri ai familiei pierduți, angajarea unui detectiv privat sau utilizarea rețelelor sociale pentru a partaja detalii de căutare.

Bigley și Stiles au spus că intenționează să co-scrie o carte despre experiența și educația lor.

„Cred că viitorul nostru este luminos. Brittanny și cu mine avem o legătură atât de specială și vrem foarte multe lucruri de la viață. Am trăit amândoua o mulțime de suișuri și coborâșuri în viața noastră, insa am trait cu speranta ca ne vom regasi.